Hoe kijkt Heineken aan tegen huurprijzen, wat kun jij doen aan een prijsstijging en hoe verdient een vastgoedpartij zijn geld? Luister naar de verschillende sprekers en leer hoe jij het beste met je huursituatie kunt omgaan. We spreken met een advocaat van Heineken, een advocaat van KHN, een vastgoedspecialist en diverse horecaondernemers. Meld je aan voor deze gratis bijeenkomst.

Tijdens de huurbijeenkomst krijg je tips & tools om meer grip te krijgen op jouw huursituatie. Onder leiding van Marcel Jongmans ga je met collega-ondernemers, gemeente en politiek Rotterdam in gesprek. Waar loop je tegenaan? Welke ontwikkelingen komen er aan? Wat is een aantrekkelijk straatbeeld? Dit zijn enkele voorbeelden van vragen die aan bod komen. Na afloop stel je al je prangende vragen aan een van de juristen tijdens het juridisch spreekuur.

Programma
15.00 - 15.30 uur: Introductie door bestuurder
15.30 - 17.00 uur: Arena gesprek met: Mr. Luis Tejero del Rio (Heineken), Maarten Poerink (advocaat KHN), Ron de Jong (horecaondernemer), Joost Prins (Managing Director Industriegebouw).
17.00-18.00 uur: Juridisch spreekuur & borrel

Kom naar de huurbijeenkomst van KHN Rotterdam op 1 oktober 2019
Meld je aan via deze link.

Wanneer: 1 oktober 2019
Tijd: 15.00 uur
Waar: Weena, Weena 202, 3012 NJ Rotterdam

Met vriendelijke groet,
KHN Rotterdam

het bestuur

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens