Over een goede 3 maanden ontmoeten we elkaar weer in de Grote Kerk van Den Haag voor Haagse Horeca beurs.

De Haagse Horeca Beurs is na vele edities onmisbaar in de Haagse horeca. Dat komt voornamelijk door onze informele en toegankelijke identiteit. De Haagse Horeca Beurs staat bekend om onze sfeer en verscheidenheid aan standhouders en bezoekers. Doordat de beurs relatief klein is, krijg je voldoende ruimte om elke bezoeker eens of meerdere malen te benaderen en te introduceren met jouw merk.

Onze informele sfeer zorgt ervoor dat je gemakkelijk jouw potentiële samenwerking aanspreekt en geeft jou ook de ruimte om jouw merk het best te introduceren in de Haagse horeca. Wij staan voor creativiteit en innovatie. Groene concepten, activerende programmering en enthousiaste aankleding zijn meer dan welkom en maken de beurs compleet.

Wil jij meer informatie betreft de Haagse Horeca Beurs of de mogelijkheid om je direct in te schrijven? Neem dan contact op via info@kreativevents.nl of bekijk onze website www.haagsehorecabeurs.nl.

Inschrijven voor een stand?

Wees zeker van jouw standplaats en schrijf je direct in, of lees eerst op je gemak de verdere informatie omtrent de beurs.

De beste manier om bezoekers naar jouw stand te trekken is door hen te betrekken bij jouw merk. Dit kun je doen door middel van een opvallend aangeklede stand, maar ook door unieke programmering bij jouw stand. Organiseer een ludieke workshop, laat bezoekers spelenderwijs jouw merk ervaren of maak jouw stand op een andere manier onvergetelijk.

EXTRA: laat ons weten welke programmering jij bij jouw stand hebt. Wij nemen dit mee in onze communicatie en laten die omroepen tijdens de beurs.

Haagse Horeca Awards!

De nominaties voor de awards stromen binnen! Verdient jouw zaak een plaats tussen de genomineerden óf misschien wel een plaats op het podium tijdens de Haagse Horeca Beurs? Je hebt nog één week om jouw nominatie voor de awards in te vullen. Mist er nog een naam op deze lijst? Ga dan naar onze website en nomineer jouw favoriet!

Vorig jaar mochten we Hart Beach, Little Miss Sangria en Boca Grandi blij maken met een award en gepaste prijs van onze sponsoren.

Dit jaar zijn we op zoek naar toppers in regio Haaglanden voor de volgende categorieën:

  • Beste vega zaak
  • Vriendelijkste bediening
  • Beste nieuwkomer

Nomineer hier: Home - Haagse Horeca Beurs

The Lemon Spirit

Vorig jaar bezochten we The Lemon Spirit en namen wij een kijkje bij hen in de keuken. Dat deden we niet zomaar! Netwerken staat centraal tijdens de Haagse Horeca Beurs en The Lemon Spirit heeft een prachtig voorbeeld hoe standhouders een krachtige samenwerking aan kunnen gaan om zo hun merk te versterken. Je kunt altijd en overal werken aan het imago van jouw merk, zo lang je maar innovatief bent.

Benieuwd naar het interview met Mart van The Lemon Spirit vorig jaar? Lees het hier.