Met de videorelease van “Hier in Haarlem” steunt VOZ de Haarlemse horeca, een hommage aan de Haarlemse muziekcafé.

Samen met de café-eigenaren, personeel en de Haarlemse Popscene On Tour kwam een mooie productie tot stand.

“Hier in Haarlem” is een speciaal lied ter ere van 775 jaar Haarlem en toen dat feest door de coronacrisis in het water viel, door VOZ opgedragen aan de lokale horeca, in het bijzonder de cafés met livemuziek die verbonden zijn aan de Haarlemse Popscene: Lokaal, Crackers, Out of the Blues, In den Koffer, The Wolfhound en Stiel’s.

Wees loyaal, drink lokaal

Cor, zanger van VOZ: “Een van de kroegeigenaren zei dat je dit jaar per persoon 250 bier extra moet drinken om de schade in te halen. Wij zeggen: doen. Haal geen krat bij de supermarkt maar sla je geld stuk in het café van de lokale ondernemer. Wees loyaal, drink lokaal!”

Hier een voorproefje van de videoclip. De hele video is vanaf 2 september te vinden via:

VOZ

VOZ debuteerde in december 2019 live in The Wolfhound, als onderdeel van de Haarlemse Popscene on Tour, en begon kort voor de eerste lockdown aan een reeks live-shows in de lokale muziekcafés. De coronacrisis heeft het live-circuit platgelegd en de cafés moesten dicht. VOZ werkt momenteel aan hun eerste EP.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens