Inmiddels is het bestuur van KHN Noordenveld meerdere keren in gesprek geweest met de gemeente over het eerlijke speelveld (mbt keten, sportverenigingen, dorpshuizen etc.).    

De sfeer waarin de gesprekken plaatsvinden en de actieve terugkoppeling van de gemeente zijn prettig. We zijn tevreden over de manier waarop men terugkoppelt over en reageert op de signalen die we hebben afgegeven over bij ons bekende keten.

Minder tevreden zijn we over de manier waarop de gemeente om gaat met de bestaande regelgeving ten aanzien van de activiteiten die sportverenigingen ontplooien. Die activiteiten zijn in een aantal gevallen wat ons betreft niet conform afspraken en doen ook geen recht aan een eerlijk speelveld.
Hierover hebben we nu werkafspraken gemaakt en daar praten we over een paar maanden verder over. Evenals over een aantal andere locaties waarbij we onze twijfel hebben of hier vergunde activiteiten plaatsvinden.

Hebben jullie locaties die op ons ‘lijstje’ terecht moeten komen, dan lezen we dat graag op noordenveld@khn.nl. Alle reacties bespreken we anoniem met de gemeente.