Wil jij jouw verblijfsaanbod op creatieve wijze laten onderdompelen in het Hanze-thema? Hierover brainstormen met collega-ondernemers en creatieve professionals? Dan ben je van harte uitgenodigd bij het exclusieve Hanze LAB op 17 februari.

Hanzesteden Marketing, Zwolle Marketing en Creative Works heeft gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Hanze reuring in 2023

In 2023 staat het Hanzejaar voor de deur. Negen Hanzesteden staan vanaf 1 april bol van activiteiten speciaal om 800 jaar Hanze te vieren! Volop kansen voor hotel- en B&B-eigenaren en creatieve professionals om samen tot thematisch aanbod en aankleding te komen. En voor creatieve professionals om een bijdrage te leveren. Want: samen maken we het Hanzejaar tot een jaarrond en spectaculair programma met uniek aanbod, om goed te vermarkten aan nationale en internationale bezoekers. Die kansen wil je niet missen.

Ambitieuze ondernemer ontmoet creatieve geest

Wij zoeken aanpakkers en doorpakkers met passie voor Hanze. Wil jij jouw verblijfsaanbod op creatieve wijze laten onderdompelen in het Hanze-thema? Hierover brainstormen met collega-ondernemers en creatieve professionals? En is jouw intentie om toffe ideeën ook daadwerkelijk door te voeren?
Dan ben je van harte uitgenodigd bij het exclusieve Hanze LAB op 17 februari van 14.30 – 17.00 uur (in Zwolle).

Wat we gaan doen?

Gastbehoeften veranderen razendsnel, ondernemers moeten constant blijven vernieuwen en verrassen. En gasten hechten steeds meer waarde aan authentieke verhalen en belevingen, daar biedt Hanze volop inspiratie en aanknopingspunten voor! In de LAB – sessie gaan we daarom prikkelen, creëren, bedenken, samenwerken en concretiseren. Aan de slag met ideeën om tot passend aanbod te komen voor jouw bedrijf. Onder leiding van creatief ondernemer Michel Kolenbrander, eigenaar van Bureau voor Conceptuele Zaken ga jij naar huis met concrete en haalbare plannen!

Deze creatieve sessie is voor maximaal 15 personen. Voor creatieve professionals is een vergoeding beschikbaar, i.s.m. Creative Works.
Voor aanmelden en overige vragen kan je terecht bij Anieke van Wijnen (avanwijnen@marketingoost.nl of 06-30998767).

Zien we je op 17 februari?

Namens Hanzesteden Marketing, Zwolle Marketing en Creative Works
Anieke van Wijnen en Carolien Nederlof

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens