Die willen we graag bieden. Ondersteuning in brede zin: bijvoorbeeld coaching, advies, bij- of omscholing of oriëntatie op werk in loondienst.

Meld je aan!
Heb je als ondernemer behoefte aan ondersteuning en wil je graag de mogelijkheden verkennen? Geef je dan op voor een gesprek. In een eerste gesprek bekijken we samen aan welke ondersteuning je behoefte hebt en hoe we je hier bij kunnen helpen.

Het maakt niet uit of je al financiële ondersteuning via de gemeente Arnhem krijgt of niet, alle ondernemers zijn welkom.

Hoe?
Vul bijgaand formulier in en mail deze naar Ondernemen@arnhem.nl. Het formulier is digitaal in te vullen. Vermeld hierbij als onderwerp in de mail: 'Ondernemersondersteuning'. Wij verzamelen alle aanmeldingen en bellen jou in de eerste twee weken van januari voor een afspraak.

Wanneer?
Als we jou bellen, dan spreken we ook af hoe het gesprek plaats zal vinden. Gezien de huidige coronamaatregelen zal dat in de eerste weken van januari digitaal via videobellen zijn. Er is ook de optie voor een fysiek gesprek, maar alleen als het noodzakelijk is. De eerste gesprekken vinden plaats vanaf maandag 11 januari 2021.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens