Op dinsdag 7 februari heeft het bestuur van KHN Edam-Volendam haar bestuursvergadering gehouden. De belangrijkste punten uit dit overleg kun je onderstaand terugvinden.

Verslag van de bestuursvergadering KHN Edam-Volendam van 7 februari

KHN Edam-Volendam vergadert iedere eerste dinsdag van de maand. In de even maanden schuift de gemeente aan. Heb je punten die we mee kunnen nemen in de bestuursvergadering of in het periodieke overleg met de gemeente? Laat het ons weten via edamvolendam@khn.nl.

Visie kermis

In het laatste overleg met burgemeester Sievers is een aanpak door de gemeente voorgelegd waarin is toegezegd dat samen met alle betrokken partijen een visie over de kermisbeleving zal worden opgesteld. Inmiddels heeft de gemeente een interne visie opgesteld waaraan eventuele initiatieven kunnen worden getoetst. Zo blijkt uit een brief van de gemeente van 22 december 2022. De gemeente lijkt nu af te wijken van het eerder gepresenteerde proces. Donderdag 9 februari is er een overleg over de kermis. Siem Kees en Peter gaan hierheen namens KHN Edam-Volendam om te horen wat er nu speelt. Op maandag 6 maart is er een bestuurlijk overleg met de burgemeester en wethouder gepland, we zullen dit hier ook aan de orde stellen.

Overleg burgemeester en wethouders gepland

Het periodiek bestuurlijk overleg in 2023 met burgemeester en wethouders is gepland maandag 6 maart, donderdag 22 juni en donderdag 16 november. Voorafgaand verzamelen we de agendapunten voor dit overleg. Mocht je punten hebben die we mee kunnen nemen, vernemen we het graag via edamvolendam@khn.nl.

Partijen uitnodigen voor overleg

Het bestuur van KHN Edam-Volendam gaat enkele fractievoorzitters uitnodigen om bij te praten over diverse zaken. Een belangrijk onderwerp dat we willen bespreken is de horecavisie.

Terrassen

Er zijn nog geen besluiten van de gemeente op de diverse aanvragen voor de grotere terrassen ontvangen door de ondernemers. We nemen dit mee in ons overleg met de burgemeester.

Melden voetbalsupporters

Wanneer er voorafgaand aan voetbalwedstrijden voetbalsupporters in de horeca zijn van de bezoekende club, kun je dit doorgeven aan de politie.

Like KHN Edam-Volendam op Facebook of volg ons via www.khn.nl/edam-volendam

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens