Elk jaar ontvang je van KHN Deventer een factuur voor de eigen bijdrage (hoofdelijke omslag). Deze bijdrage wordt door de afdeling ingezet voor het opkomen van jouw belangen op lokaal niveau.

Voor de afdeling is deze bijdrage een aanvulling op de bijdrage die we uit de landelijke contributie ontvangen. Het geld wordt bijvoorbeeld ingezet voor het organiseren van een politieke tour, kennis events, netwerkbijeenkomsten, workshops en inspiratiesessies. Voor meer informatie hierover kun je bij het bestuur terecht.

Op 11 mei 2022 is er een factuur verstuurd voor de eigen bijdrage van € 40,- (hoofdelijke omslag). Van de administratie van KHN hebben wij bericht ontvangen dat nog niet alle leden hun bijdrage aan KHN Deventer hebben voldaan. Mogelijk is het bericht aan jouw aandacht ontsnapt of is het in jouw spam-folder terechtgekomen.

Mocht jouw e-mailadres gewijzigd zijn, geef dit dan door aan info@khn.nl.

Vragen

Dan staan wij je graag te woord. Je kunt contact met ons opnemen via 0348 48 94 75 of een e-mail sturen naar afdelingen@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens