Green Mushroom Farm (GMF) uit de Lier organiseert op maandag 18 november een kookwedstrijd voor koks uit Delft en omstreken. De kookwedstrijd is onderdeel van een groter promotieplan waarbij GMF paddenstoelen uit Zuid Korea wil promoten. De finale vindt plaats op 18 november in het Konings Huys in Delft.

Wat zoeken wij

GMF is voor deze kookwedstrijd op zoek naar 10 professionele koks die een gerecht klaar maken waar voornamelijk Zuid Koreaanse paddenstoelen in zitten.

Hoe werkt het
Elke deelnemende kok ontvangt 2 weken voor de wedstrijd (op maandag 4 november) een mix met paddenstoelen van ons. Hiermee maakt hij of zij een gerecht. De kok mailt een foto (of filmpje) van zichzelf met het gerecht en het recept naar de jury. De jury kiest uit deze 10 gerechten 5 gerechten die doorgaan naar de finale. Een week voor de finale (maandag 11 november) ontvangen de 5 finalisten eenzelfde doos met paddenstoelen. Op 18 november koken zij het gerecht in de keuken van het Konings Huys voor een jury. Hiervoor krijgen zij 15 minuten de tijd. De Mise en place doet de kok in de keuken van zijn eigen restaurant.

Wat kan er gewonnen worden
Elke deelnemer ontvangt € 150,-. aan cadeaubonnen naar keuze. Na de eerste ronde, waar dus 5 deelnemers afvallen, maken de overgebleven 5 deelnemers kans op cadeaubonnen naar keuze van: 3de prijs € 250,-, 2de Prijs € 500,- en de eerste prijs € 1000,-.

Kookboekje en jury
Alle 10 deelnemers komen met foto, bedrijfslogo en hun recept in een kookboekje. De deelnemende bedrijven ontvangen 10 van deze boekjes. Op 18 november zal een Zuid Koreaanse regeringsdelegatie Delft bezoeken. Een van de leden van deze delegatie zal plaats nemen in de jury.

De organisatie
Jan Willem van der Ree van “Wat schort er an” organiseert namens GMF deze campagne.

Deelnemers tot nu toe

Wij zijn bezig met het ROC Mondriaan om daar voorrondes te organiseren. Volgende week donderdag weten we of dat gaat lukken. De winnaar hiervan mag met de grote jongens meedoen.

Aanmelden
Lijkt het jou leuk om aan deze kookwedstrijd deel te nemen? Stuur dan een mail naar info@watschorteran.nl. Voor vragen over deze wedstrijd of de promotiecampagne kan je bellen met Jan Willem van der Ree 06-14107271.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens