Van 2019 naar 2020! Het afsluiten van een decennium, maar ook de start van een nieuw decennium.

Afgelopen jaar is er weer veel gebeurd, van de verwoestende brand in de Notre Dame, het winnen van het Eurovisiesongfestival tot de afzettingsprocedure van president Trump! Ook op het gebied van horeca is er veel gebeurd, de opmars van non-alcoholische dranken, bewuster eten en duurzaamheid spelen een belangrijke rol waar inmiddels veel ondernemers mee aan de slag zijn.

Afgelopen jaar hebben de bestuurders van de afdelingen zich weer fantastisch ingezet voor de vereniging. Zij zijn het gesprek aangegaan met de gemeente om te zorgen dat er lokaal een gezond ondernemersklimaat is voor horeca! Dat er balans is in een binnenstad en dat leegstand niet wordt opgevuld met alleen horeca. Ze hebben gesproken over lokale beleidstukken, zoals horeca- en terrassenbeleid. Maar ook over onderwerpen als ondermijning en het tekort aan personeel. Via deze weg wil ik dan ook alle bestuurders bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar!

Tevens heb ik de eer en het genoegen gehad om weer veel leden te spreken het afgelopen jaar. Mooie en inspirende gesprekken met verschillende ondernemers. Ik heb ook weer veel nieuwe leden mogen verwelkomen bij de vereniging. Ook deze leden wil ik bedanken voor hun gastvrijheid in 2019!

2020 brengt ons sport, F1 op het circuit van Zandvoort, EK Voetbal en de Olympische Spelen! Maar ook een nieuwe wet 'Arbeidsmarkt in Balans', een lastige wet voor de horeca en dus ook een uitdaging voor veel ondernemers. De tijd zal het leren hoe het in de praktijk werkt. Tevens een nieuwe horeca cao waar weer wegwijs in gemaakt moet worden.

Samen met de bestuurders hoop ik het werk voort te mogen zetten op lokaal niveau zodat we een fijn, gezond ondernemersklimaat kunnen creƫren waar ruimte is voor iedereen! En uiteraard wil ik ook weer veel leden bezoeken in 2020.

Ik wil iedereen hele fijne en drukke kerstdagen wensen en een super 2020!

Met vriendelijke groet,

Simone van Laar
Regiomanager Koninklijke Horeca Nederland
06-22806892
s.vanlaar@khn.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens