Er zijn in Nederland meer dan 380.000 gezinnen die in armoede leven en nooit op vakantie kunnen gaan.

De Vakantiebank doet daar wat aan. Stichting De Vakantiebank stelt vakantieweken ter beschikking aan minima gezinnen in samenwerking met zo’n 60 partners, zoals vakantieparken, hotelketens en particulieren. Hierdoor kunnen ruim 800 gezinnen van een heerlijk ontspannen vakantieweek in Nederland genieten. De accommodatie en de reiskosten worden vergoed, evenals een zakcentje voor de week.

De organisatie komt graag in contact met ondernemers met een groot hart die wat ontspanning willen geven aan personen en gezinnen die het financieel minder hebben. De vakanties worden kosteloos of tegen geringe kosten aan De Vakantiebank aangeboden, zodat zij ze gratis kunnen aanbieden aan zoveel mogelijk gezinnen die tot de doelgroep horen.

Doe je mee om een gezin een onvergetelijke week te bezorgen? Er zijn meerdere vormen van samenwerking mogelijk. Als tegenprestatie schenkt De Vakantiebank aandacht aan de samenwerking op social media, de website, via nieuwsberichten, etc.

Wil je jouw accommodatie aanbieden? Kijk dan op de site

Ik heb een accommodatie | De Vakantiebank

Voor vragen en aanmelden kan je ook terecht bij Pim Loeff, projectleider via 06-30442112 of pim@devakantiebank.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens