KHN Amsterdam biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een opfristraining EHBDD aan. Heb je eerder een EHBDD training gevolgd en wil je opnieuw worden gecertificeerd? Dan is deze herhalingstraining een goede keuze.

Naast drankgebruik in het uitgaansleven komt het steeds vaker voor dat er drugs worden gebruikt. Met name bij dance-events in clubs en reguliere uitgaansgelegenheden is er een toename van het gebruik van drugs. Tijdens (grootschalige) festivals is het al heel gebruikelijk dat er goed gekwalificeerd personeel aanwezig is dat eerste hulp kan verlenen als daar reden toe is. Incidenten komen niet vaak voor maar als het gebeurt, is het belangrijk dat de aanwezige professionals adequaat kunnen reageren.

Voor wie?
De herhalingstraining is bedoeld voor horecaondernemers en hun medewerkers die in het bezit zijn van een geldig EHBDD-certificaat. Het certificaat is twee jaar geldig. Wil je de vaardigheden behouden en het certificaat verlengen? Dan dien je voor de vervaldatum de herhalingstraining succesvol te doorlopen.

Programma
In deze herhalingstraining van 4 uur wordt alle stof kort herhaald en wordt er geoefend met een LOTUS slachtoffer.

Certificaat
De gemeente Amsterdam erkent het EHBDD-certificaat als eerste hulp gekwalificeerde medewerkers, zoals benodigd bij reguliere clubavonden en voor feesten als ADE (lees ook de nadere regels dance events van de gemeente). Daarnaast is deze cursus erkend door het ministerie van VWS, het Oranje Kruis, het Rode Kruis en Koninklijke Horeca Nederland Amsterdam. In de training die Chubb aanreikt, worden horecamedewerkers meegenomen in de wereld van alcohol en drugs in combinatie met lichte en ernstige gezondheidsverstoringen. Het is belangrijk dat men adequaat weet te handelen bij alcohol en drugsongevallen. De gemeente Amsterdam controleert tijdens de ADE actief of een horecagelegenheid beschikt over een certificering.

Het certificaat is twee jaar geldig; waar men ook werkzaam is. Daarna kun je een bijscholing volgen om het certificaat met twee jaar te verlengen.

Voorwaarden deelname
Om deel te kunnen nemen aan deze cursus moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Je bent in het bezit van een geldig EHBO diploma Oranje Kruis of Rode Kruis of:
  • Je bent in het bezit van een geldig bhv-diploma, niet ouder dan 1 jaar bij aanvang van deelname
  • Je dient een kopie van geldig BHV of EHBO diploma mee te nemen naar de training

Wanneer? woensdag 9 oktober
Hoe laat? 13.00 - 17.00 uur
Waar? Chubb, Schipholweg 343, 1171 PL Badhoevedorp

Kosten en betaling
Leden KHN Amsterdam, KHN Amstelland, KHN Haarlemmermeer en KHN Haarlem € 80
Niet-leden € 135

Prijzen zijn per persoon exclusief broodjeslunch en exclusief btw. Na afloop van de cursus ontvang je een factuur.

Aanmelden
Aanmelden voor deze herhalingstraining kan hier >>>>

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens