Op maandag 24 april 2023 start het Stay on Track programma met een kick-off in Schouwburg Amstelveen met een flitsende kennismaking met het Omdenken.

Een show met humor, inzichten en handvatten om ondernemers anders te laten kijken naar uitdagingen en problemen. Van ‘ja maar’ naar ‘ja-en’.

Stay on Track is het vervolg op het succesvolle Back on Track

Stay on Track is een vervolg op het succesvolle Back on Track programma, dat de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) in 2022 uitrolde in samenwerking met de KHN Amstelland en de Vereniging van Amstelveense Detaillisten (VAD). Back on Track werd gefinancierd vanuit het Corona Noodfonds van de gemeente Amstelveen en was bedoeld om alle Amstelveense ondernemers uit de Coronasleur te trekken en hen verder te helpen richting de toekomst. Meer dan 300 ondernemers namen deel aan het programma van 50 trainingen, cursussen, coaching- en inspiratiesessies, georganiseerd door de OA.

Stay on Track richt zich op het Amstelveense MKB en de uitdagingen waar zij tegenaan lopen. Het programma heeft als doel MKB ondernemers te stimuleren bij het omdenken. Hoe kan je van uitdagingen en problemen kansen maken? Met een divers aanbod van inspirerende en (thema)gerichte groepssessies gaan ondernemers met elkaar en experts aan de slag.

Wanneer: 24 april 2023
Tijd: van 19:00 uur tot 21:30 uur
Waar: Schouwburg Amstelveen, Stadsplein 100

Aanmelden kan via deze link.

Bekijk hier de uitnodiging.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens