Wij zoeken een collega met een frisse kijk en positieve moderne visie. Denk jij in kansen en mogelijkheden en wil je gezamenlijk, in een bestuurders team elkaar enthousiasmeren en onze belangen behartigen KIJK…dan ben jij de juiste persoon!

Als bestuur willen we jou het volgende voorleggen wat betrekking heeft op de toekomst van de horecavereniging KHN Bergeijk.

Een aantal bestuurders zitten aan het einde van hun bestuurstermijn of hebben aangegeven te willen stoppen met hun bestuursfunctie door onder andere bedrijfsbeëindiging. Hierdoor zijn er minimaal drie nieuwe bestuurders nodig om een nieuw bestuur te vormen. Een voorzitter, secretaris en een penningmeester.

Volgens de statuten van de vereniging moet de voorzitter in functie gekozen worden door de leden en kunnen de overige functies binnen het bestuur per persoon zelf ingevuld worden. Eind november wordt de algemene ledenvergadering 2022 gehouden. Op deze bijeenkomst staat toekomst KHN Bergeijk centraal.

Mocht je interesse hebben voor een functie binnen het bestuur dan kun je dit kenbaar maken bij de huidige voorzitter Yvette van Heugten via 06 53 85 09 86. Voor inhoudelijke vragen kun je contact leggen met de KHN regiomanager Casimir Stahlecker via 06 12 05 13 04 of via c.stahlecker@khn.nl.

Wie zoeken wij? Een collega met een frisse kijk en positieve moderne visie. Denk jij in kansen en mogelijkheden en wil je gezamenlijk, in een bestuurders team elkaar enthousiasmeren en onze belangen behartigen KIJK… dan ben jij de juiste persoon!

Wat krijg je er voor terug? Een leuke club van collega-bestuursleden, een plek dicht op wat er binnen de gemeente of stakeholders speelt. De mogelijkheid om diverse (kosteloze) bestuurders-trainingen te volgen en een boel waardering.

Wat wordt er van jou verwacht: Hij of zij maakt zich sterk om de belangen van leden te behartigen en de passie voor de toekomst van onze horeca deelt!

Tijd: Als bestuurder vragen wij (op jaarbasis) pakweg 20 uur vrij te maken voor overleg. Het precieze aantal uren is afhankelijk van actuele ontwikkelingen, afspraken en beschikbare tijd als ondernemer.

Denk je “da’s nou net wat voor mij” laat maar weten. Wij gaan graag met jou in gesprek, we moeten het samen doen!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens