Op Kop is een initiatief van de vier Kopgemeentes en de provincie Noord-Holland. Speciaal voor de horeca in de gemeente Hollands Kroon gaan we online campagne voeren. Doe jij met jouw horecabedrijf mee aan deze gratis lokale campagne?

Het doel van deze promotiecampagne is om jongeren uit Hollands Kroon te enthousiasmeren in de horeca te werken. Startend als bijbaan of vakantiebaan, maar wie weet smaakt die kennismaking naar een carrière in de branche. Via een online social media campagne zoomen we in op de vele horecakansen en mogelijkheden die de sector in Hollands Kroon te bieden heeft. We zetten Snapchat, Instagram, LinkedIn, Facebook en Twitter in.

Op Kop kan dit echter niet alleen. Daar hebben we jou als horecaondernemers voor nodig. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een profiel aanmaken van jouw bedrijf en aangeven welke vacatures er zijn. Dit doe je gratis via www.opkop.nl en jouw vacatures komen dan op de actiepagina www.opkop.nl/horeca te staan.

Doe jij met jouw horecabedrijf mee aan deze lokale campagne? Maak dan voor 21 juli een profiel aan via www.opkop.nl, zodat we deze zomer jouw vacatures kunnen uitlichten!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens