PVO geeft trainingen, workshops en coördineert samenwerkingen op veiligheidsgebied. Deze trainingen en workshops zijn gratis voor ondernemers.

Is er een andere behoefte op het vlak van Veilig Ondernemen dan kun je ook contact opnemen bij het PVO via info@pvo-amsterdamamstelland.nl. Of kijk voor meer informatie op de site.

Cybercriminaliteit in regio Amsterdam-Amstelland
Steeds meer bedrijven krijgen te maken met een cyberincident. De vraag is inmiddels niet meer óf, maar wanneer jij en jouw onderneming hiermee te maken krijgen. Als ondernemer is het dus belangrijk om de cyberweerbaarheid op orde te hebben. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Je weet misschien niet waar je moet beginnen en ziet wellicht zaken over het hoofd. Digital Trust Center, een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, heeft voor ondernemers de Basisscan Cyberweerbaarheid ontwikkeld. Deze scan kun je in 5 tot 10 minuten uitvoeren en geeft direct inzicht in de cyberweerbaarheid van jouw onderneming. Klik op de link voor de Basisscan Cyberweerbaarheid.

Hackhelpdesk
Je bent gehackt, wat nu? Bij de Hackhelpdesk kun je terecht voor eerste hulp bij cybercrime voor ondernemers. Bekijk in het filmpje wat de Hackhelpdesk voor jou kan doen. Voor meer informatie ga je naar www.hackhelpdesk.nl.

Meer informatie: Cybercriminaliteit in regio Amsterdam-Amstelland - PVO Amsterdam-Amstelland (pvo-amsterdamamstelland.nl)

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens