Bekijk het vastgestelde terrassenbeleid met de reacties op de gestelde vragen door onder andere KHN De Ronde Venen. Deze reacties zijn -al dan niet- verwerkt in de definitieve versie van het beleid.

Onderstaand een aantal vragen uitgelicht door de gemeente:

Voor het opnemen van een uitgebreid (nieuw) terras op de huidige vergunningen moet een aanvraag worden ingediend?
Deze aanvragen moeten individueel worden getoetst en afgehandeld. Bij positief besluit wordt het uitgebreide terras op de huidige exploitatie- en/of Alcoholwetvergunning opgenomen.

Hoe kunt u een uitgebreid (nieuw) terras aanvragen?
Dit kunt u doen door een verzoek in te dienen via onze website zie link Exploitatievergunning aanvragen - Gemeente De Ronde Venen. Op de aanvraag moet u het aantal m┬▓ uitbreiding terras aangeven en dient er een gemaatvoerde tekening van de uitbreiding terras bij de aanvraag te worden gevoegd.

Heb je nog aanvullende vragen over het beleid of de reacties dan kun je die mailen naar de gemeente op het volgende e-mailadres: iv@derondevenen.nl.

Bekijk hier de documenten Nadere regels en beleidsregels terrassen De Ronde Venen 2023 en Reacties concept terrassenbeleid.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens