Van 7 tot 13 oktober is de Week van de Veiligheid. Met het invallen van de donkere dagen in oktober neemt de kans op criminaliteit toe. Daarom organiseren brancheorganisaties, gemeenten, politie en het ministerie deze week activiteiten om het thema veiligheid extra onder de aandacht te brengen. Hoe veilig is jouw bedrijf?

De afgelopen jaren heeft KHN verschillende veiligheidstools voor horecaondernemers ontwikkeld. Bijvoorbeeld de e-learning ‘Laat je niet overvallen’ en veiligheidskaarten op onderwerpen als ‘overvallen’, ‘diefstal’ en ‘afpersing’. Je kunt deze tools in jouw bedrijf gebruiken om de veiligheid van je gasten, je personeel en je zelf te vergroten. Bekijk op onze site alle veiligheidsproducten voor jouw bedrijf.

Ook voor 2019/2020 weer gratis overvaltrainingen bij jou in de buurt

De afgelopen vijf jaren heeft KHN met behulp van subsidie van het ministerie van Justitie en Veiligheid overval- en agressietrainingen georganiseerd. Ook voor 2019/2020 hebben we een subsidie gekregen voor 40 overvaltrainingen en 10 agressietrainingen. In november komt het volledige trainingsaanbod voor overvaltrainingen en agressietrainingen weer online en kun je je weer aanmelden.

Activiteiten Week van de Veiligheid

Het thema van de Week van de Veiligheid 2019 is het voorkomen van heling. Kijk voor alle activiteiten deze week op deweekvandeveiligheid.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens