Sinds 28 april om 12.00 uur is een klein gedeelte van de horeca weer open. Uiteraard had KHN de heropening van de horeca zich anders voorgesteld en in elk geval anders bedacht.

We hopen spoedig op meer mogelijkheden voor zowel eet- en drinkgelegenheden (binnen én buiten), hotels en op korte termijn, ook clubs & nightlife. We kunnen een verantwoord en veilig alternatief bieden voor de toenemende druk op de openbare ruimte én de basis leggen voor het herstel van de branche.

We streven nu samen met de gemeente naar een verantwoorde heropening van horeca en winkels. Mogelijk dat meegezonden vraag en antwoord jullie meer inzichten geeft over wat de regels zijn en wat er van jou als ondernemer wordt verwacht. Dat het ingewikkeld kan zijn realiseren we ons allemaal. Schroom niet vragen en of problemen ook bekend te maken. We gaan samen op zoek naar een oplossing.

De belangrijkste take-away maatregelen staan ook in meegezonden vraag en antwoord document.

Heb je vragen / opmerkingen?
Neem dan contact op met de regiomanagers van KHN Amsterdam: Eveline Doornhegge e.doornhegge@khn.nl / 06 51 49 07 09 of Simone van Laar s.vanlaar@khn.nl / 06 22 80 68 92.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens