In 2023 heb ik als regiomanager het stokje van mijn voorganger mogen overnemen en nu kijk ik met plezier uit naar wat 2024 gaat brengen.

De laatste dagen van het jaar zijn aangebroken: voor de één zakelijk gezien een drukke tijd en voor de ander juist een tijd om gas terug te nemen en met familie en vrienden door te brengen. Hoe dan ook, ik wens je fijne dagen toe en het beste voor 2024!

In de afgelopen maanden heb ik veel tijd geïnvesteerd in het leren kennen van de KHN-bestuurders van jouw afdeling en heb ik talloze bedrijfsbezoeken afgelegd en ondernemers gesproken. Als regiomanager ben ik jouw aanspreekpunt. Dat betekent dat ik voor je aan het werk ga als daar behoefte aan is. Zoals je weet is er geen vraag te gek. Je kunt hiervoor rechtstreeks bij mij terecht of bij mijn collega’s van KHN Advies via 0348 48 94 89.

Belangrijke informatie verstuur ik via WhatsApp naar KHN bestuurders. Zij sturen deze door in app-groep voor leden. Ook ben ik begonnen met een pilot voor een Open Coffee. In dit inloopuurtje kun je kennis maken met mij, je bestuurder en iemand van de gemeente en je vragen stellen. Als dit succesvol is, zal dit wellicht ook bij jou in de gemeente worden georganiseerd.

Ik (Remy Dekker) kom graag in contact met jou als ondernemer om te horen wat er speelt binnen je bedrijf of waar je binnen jouw gemeente tegenaan loopt. Bel of mail mij gerust: r.dekker@khn.nl | 06 52 47 02 90.

Ps: Tijdens de Horecava is KHN met standnummer 07.450) in Hal 7 te vinden.
Op woensdag 10 januari sta ik in de stand dus dan heb ik voor jou de koffie klaar staan. Zie ik je dan?

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens