In 2023 heb ik in de afgelopen maanden de “stokjes” van mijn voorganger mogen overnemen.

Deze twee weken werken we allemaal toe naar de kerst en de afsluiting van het jaar.
Ben je open op en/of rond de kerstdagen of heb je besloten deze met je familie door te brengen. Welke keuze je ook hebt gemaakt, ik wens je alvast een hele fijne tijd toe.

Door kennismaking en eerste overleggen met de besturen van de afdelingen in mijn werkgebied en het handen schudden op gemeentehuizen met ambtenaren en wethouders ter kennismaking of gelijk tijdens bespreking; is mijn agenda aardig gevuld geweest. Gelukkig heb ik ook meerdere ondernemers mogen ontmoeten en spreken telefonisch of in hun eigen zaak.

Als regiomanager ben ik jouw aanspreekpunt binnen KHN. Dat betekent dat ik voor je aan het werk ga als daar behoefte aan is. Zoals je waarschijnlijk weet is er geen vraag die niet gesteld kan worden aan KHN. Je kunt hiervoor rechtstreeks bij mij terecht of bij de collega’s van KHN Advies.

Naast bovenstaande brengt KHN via o.a. de weekupdate en specials proactief informatie naar je toe via de mail. Als regiomanager verstuur ik eveneens belangrijke informatie in WhatsApp groepen voor KHN leden door. De meeste afdelingen hebben reeds zo’n app-groep.

Verder kom ik graag in contact met je als horecaondernemer om te horen wat er bij je speelt binnen het bedrijf, de lokale gemeenschap of binnen jouw gemeente. Zodoende kan ik je beter van dienst zijn en kan ik je beter vertegenwoordigen. Ook hoor ik graag welke behoefte je hebt op lokaal niveau om jouw lidmaatschap nog waardevoller te maken.

Met 2024 in het vooruitzicht neem ik mij voor je als KHN lid zoveel als mogelijk te ontmoeten. Dit doe ik het liefst bij jou in de zaak onder het genot van een kop koffie. Bij iedereen langskomen is fysiek niet mogelijk in één jaar en zomaar langskomen komt niet altijd uit voor jou als ondernemer.

Dus als je wilt dat ik in 2024 bij jou koffie kom drinken laat het me dan weten via ji.zoutman@khn.nl of 06-51774420. Ik neem dan contact met je op en dan plannen een afspraak in. Ik hoor heel graag van je!

Oh ja…. Tijdens de Horecava staat de KHN-beursstand (standnummer 07.450) in Hal 7.
Op woensdag 10 januari en donderdag 11 januari sta ik er zelf ook, dus dan heb ik voor jou de koffie klaar staan.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens