Wethouder Hanneke Niele heeft samen met Teun-Jan Tabak (fractievoorzitter CDA) en Steff van der Zon (voorzitter KHN Beverwijk) een cadeaubon van de Beverwijkse horeca uitgereikt aan medewerkers van Heliomare.

De cadeaubon ter waarde van € 25 wordt gefinancierd door een subsidie uit het Corona Herstelfonds van de gemeente Beverwijk. Het idee van het uitreiken van een cadeaubon is ontstaan bij de raadsfractie van het CDA, die daarvoor een motie indiende tijdens de raadsbehandeling van het Herstelfonds. De motie kreeg steun van de gehele gemeenteraad.

Stef Klijn van restaurant Gewoon in Wijk aan Zee heeft het initiatief uitgewerkt samen met het bestuur van KHN Beverwijk. Het bestuur heeft besloten om de cadeaubonnen aan te bieden aan de werknemers van Heliomare en aan de leraren en medewerkers van de scholen in Beverwijk en Wijk aan Zee.

Steff van der Zon van KHN Beverwijk: “Hoe leuk is het om in deze donkere tijd ondernemers, zorgmedewerkers en leraren in het zonnetje te zetten. Bovendien is het een mooie economische stimulans, het geld vloeit direct terug naar de economie. We hopen dat er veel bonnen worden ingeleverd.”

Jan Welners van de Raad van Bestuur van Heliomare reageerde enthousiast: “Ik vind het geweldig dat deze mooie geste wordt gedaan voor 2 zwaar getroffen sectoren. Nu de coronacrisis maar voortduurt wordt er toch minder meegeleefd met de medewerkers. Maar de opgave is er niet minder om. Daarom legt Heliomare ook een bedrag bij zodat alle medewerkers van alle afdelingen ook buiten Wijk aan Zee een cadeaubon ontvangen.”

KHN Beverwijk heeft in juni van dit jaar 3 aanvragen ingediend voor subsidiegeld vanuit het Corona Herstelfonds. KHN is blij dat één van de drie initiatieven, namelijk het verspreiden van cadeaubonnen, is gehonoreerd. KHN heeft hiervoor een bijdrage van € 29.450 uit het Beverwijkse Herstelfonds ontvangen.

De pakketjes met bonnen en flyers zijn bij de scholen en Heliomare afgeleverd zodat deze onder de medewerkers kunnen worden verspreid. De ontvangers hebben daarna tot en met 31 december 2022 de tijd om de bon te in te wisselen bij de horeca. De bonnen kunnen ingewisseld worden bij alle KHN-leden in Beverwijk en Wijk aan Zee. Voor een overzicht kunnen de mensen met een bon kijken op een lijst: KHN Lijst met horecabedrijven Beverwijk en Wijk aan Zee voor inleveren voucher.

We hopen dat er veel bonnen ingewisseld worden! Bewaar de bonnen goed en zorg dat je begin 2023 één factuur met alle bonnen inlevert zodat we het bedrag kunnen overmaken. Elke bon vertegenwoordigt een waarde van € 25. We zullen t.z.t. een herinnering sturen met adres waar de factuur en de bonnen naartoe gestuurd kunnen worden.

Flyer

Bekijk hier een voorbeeld van de bon en de begeleidende flyer.

Tip: print de bon uit en plak hem achter het raam, zodat de mensen zien dat er bij jou bonnen ingeleverd kunnen worden.

Niet meedoen?

Wil je niet aan de actie mee doen, laat het dan even weten, dan zullen we de naam van je bedrijf uit de lijst verwijderen.

Vragen

Voor verdere vragen kan je contact opnemen met Stef Klijn van Gewoon in Wijk aan Zee via info@gewooninwijkaanzee.nl of met jouw regiomanager Miriam Geerlings via m.geerlings@khn.nl of 06 53 37 95 74.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens