Graag nodigt het bestuur de leden van KHN Schagen van harte uit voor de algemene ledenvergadering (ALV) én de inspiratietour naar Haarlem.

Tijdens deze dag kun je, onder het genot van diverse hapjes en drankjes, de contacten met collega-ondernemers verstevigen en inspiratie opdoen. Ook word je bijgepraat tijdens de ALV. Deze vindt aan het begin van de dag plaats van 10:00 tot 12:00 uur.

Simco Kruijer, wethouder Economische Zaken, en Menno Bes, bedrijfscontactfunctionaris, zijn vanaf 11:00 uur bij de ALV aanwezig om kennis te maken en ons te informeren over actuele ondernemerszaken die spelen bij de gemeente.

Na de ALV zullen wij gezamenlijk op inspiratietour gaan. Wij zullen diverse mooie bedrijven bezoeken in Haarlem, waarbij er door de eigenaren van de verschillende horecabedrijven uitleg gegeven wordt over hun concept en bedrijfsvoering.

Wanneer? Maandag 14 november 2022
Tijd?
10:00 uur aanvang
Waar?
Wonder’s Eten&Drinken Schagen (Markt 17)
Terugkomst bus?
Rond 22:30 uur

Kosten en aanmelden
Aanmelden kan via schagen@khn.nl t/m woensdag 9 november onder vermelding van de bedrijfsnaam en de namen van de deelnemers. Per bedrijf kunnen er 2 personen mee. Eventuele dieetwensen kunnen ook doorgegeven worden.
De kosten bedragen 25 euro per persoon. Bij het instappen in de bus betaal je deze bijdrage, cash te voldoen aan de penningmeester. Meld je snel aan, want vol=vol.

Wij hopen jullie allemaal te zien. Na aanmelding ontvang je de voor de ALV benodigde documenten.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens