1 juni mag, als het coronavirus voldoende onder controle is, de horeca weer gedeeltelijk open. Maar hoe richt je dat in, een anderhalve meter horeca-onderneming? Is dat Ć¼berhaupt haalbaar of rendabel? En welke trends en ontwikkelingen verwachten we in onze regio?

Jos Klerx, sectorspecialist Horeca en Recreatie bij Rabobank, gaat hierover in gesprek met NHNEXT en neemt je mee in zijn visie hierop. Zo vertelt hij over creatieve oplossingen voor horecabedrijven en gaat hij in gesprek met de regiovoorzitter van Koninklijke Horeca Nederland, Rob Baltus en horecaondernemer Ashley Jonkman van NH Catering, die haar verhaal met je deelt.

Wanneer? 14 mei om 14.00 uur
https://nhnext.nl/anderhalve-meter-horeca

Meer informatie: https://nhnext.nl/

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8:30 tot 17:00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Contactgegevens