Lltb, Liof, Rabobank en Brightlands hebben KHN Limburg gevraagd om onderstaande uitnodiging met jou als KHN lid te delen.

Horeca meets Agro Tour
Voorafgaand aan de uitreiking van de Michelinsterren en de BBB-horecavakbeurs op 7, 8 en 9 oktober 2024 in Maastricht, bundelen LIOF, Rabobank, Brightlands Campus Greenport Venlo en LLTB hun krachten, in samenwerking met Regionaal Voedselsysteem Limburg, om een inspiratietour voor horecaondernemers in Limburg te organiseren. Tijdens deze tour zullen we lokale producenten bezoeken en in gesprek gaan over de toekomst van regionale producten in de Limburgse horeca.

Deze inspiratietour zal een platform bieden voor de bespreking van ontwikkelingen, zoals foodinnovatie en de opkomst van agrotoerisme, evenals transities zoals de eiwittransitie en het herwaarderen van voedselverspilling en reststromen. Tijdens deze exclusieve inspirerende tour bezoeken we met een bus met collega horecaondernemers en agrotoeristische ondernemers lokale producenten. Wat vinden horecaondernemers belangrijk bij het gebruik van lokale producten en in hoeverre kunnen de lokale producenten leveren conform deze wensen? Hoe kunnen we allemaal ons steentje bijdragen om een duurzamere maaltijd te serveren aan de consument? Wat is daarvoor nodig?

  • Aantal deelnemers: ca. 30, exclusief begeleiding vanuit de samenwerkende partijen
  • Deelname is kosteloos, maar niet vrijblijvend.
  • Na aanmelding en bevestiging, geldt dat er tot woensdag 26 juni kosteloos geannuleerd kan worden. Daarna geldt er een annuleringsfee van 100 euro, excl BTW.
  • Omschrijving deelnemer: Voor horecaondernemers en agrotoeristische ondernemers die in Limburg zijn gelegen. 1 persoon per bedrijf. Tweede persoon kan op aanvraag, maar is niet gegarandeerd (afhankelijk van aantal aanmeldingen).

Programma
Horeca meets Agro"-tour maandag 1 juli 2024.

08.45 uur Ontvangst/inloop bij Brightlands Campus Greenport Venlo met koffie en Limburgse yoghurt met Limburgse ingrediënten.
09.00 uur Start programma

De volgende bezoeken staan op het programma:

  • Vanuit de campus een wandeling naar de proefvelden van Compas Agro
  • Presentatie Inno Growers – locatie BrookBerries in Belfeld om te proeven van ‘De Hollandse Passievrucht’.
  • Rondleiding op wijndomein Zavel en lunchen bij Sober
  • Rondleiding en proeven bij Sjroetefarm
  • Naar Foodhall Mout en bierbrouwer De Klep

16.30 uur Afsluitende borrel op de campus met hapjes van Ria Joosten Catering
17.15 uur Einde programma

Praktische informatie
Gedurende het gehele programma is vervoer voorzien. We zullen gezamenlijk, per bus vanuit Brightlands Campus Greenport Venlo in Venlo, naar de locaties reizen. Aan het einde van de dag brengt de bus ons terug naar de startlocatie.
Graag vernemen we van u of u allergieen of voedselintoleranties heeft.
Samen kunnen we bijdragen aan een duurzamere maaltijd voor de consument. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op deze inspirerende tour!

Aanmelden kan via deze link.Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens