Namens KHN Peel en Maas nodig ik jullie heel graag uit voor een gezamenlijke bijeenkomst van de horeca in de gemeente Peel & Maas op vrijdag 26 juni 2020 van 10:00 uur tot uiterlijk 11.30 uur bij Dok 6, Raadhuisplein 6 in Panningen.

Het doel van deze bijeenkomst is drieledig :

  1. We praten jullie kort bij over de recente ontwikkelingen op het gebied van COVID-19 in relatie tot de horeca (landelijk, regionaal en gemeentelijk)
  2. We gaan gezamenlijk ideeën genereren waarmee we de lastige situatie waarin we ons allemaal bevinden, het hoofd kunnen bieden. Bij voorkeur ideeën die we lokaal op kunnen pakken. Denk hier op voorhand dus alvast over na. Welke oplossingen of plan van aanpak zie jij?
  3. Om gemeentelijk (en wellicht zelfs ook regionaal of landelijk) meer voor elkaar te krijgen, is het ook wenselijk om samen een sterke vuist te maken. Wij willen met deze bijeenkomst dus ook bereiken dat we maximaal georganiseerd zijn (samen sterk !) en dat we allen met een positieve vibe de bijeenkomst verlaten.

De input van deze bijeenkomst zal vervolgens gebruikt worden om met name richting lokale overheid zaken in gang gezet te krijgen.

In verband met de COVID-19 spelregels verzoeken we jullie per bedrijf slechts 1 persoon af te vaardigen en vooraf via peelmaas@khn.nl te laten weten dat je aanwezig bent.

We hopen jullie met velen te mogen ontvangen!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens