Op 10 mei vindt het Horeca Symposium voor de regio Alkmaar plaats in het AZ-stadion. Het symposium is via een livestream te volgen.

Het Horeca Symposium is een regionaal evenement waarbij horecaondernemers, marktpartijen en de gemeente Alkmaar samen komen en gezamenlijk de nodige stappen zetten om de horeca in Alkmaar zo snel mogelijk te laten herstellen van de coronacrisis.

De initiatiefnemers, Van Alkemare Horecamakelaardij en TrainMark Gastvrijheidstrainingen en partners Gemeente Alkmaar, Koninklijke Horeca Nederland, Frsh072, Heineken, Sligro, en Alkmaar Marketing hopen met dit evenement een vliegende start te maken voor het herstel van de horeca en de sfeer en gezelligheid van de stad.

Waarom?

Het Horeca Symposium is de stap om op regionaal niveau communicatie en saamhorigheid te vergroten en om te zetten naar stappen zoals evenementen, projecten, visies, werkgroepen en actie. Dit is iets van de horeca vóór de horeca en iedereen die daartoe behoort. Onafhankelijk en met nadruk op de belangen van het collectief, maar dus indirect voor iedereen die daar deel van uitmaakt. Voor jezelf, maar samen!

Programma

Om een zo actueel en concreet mogelijk programma te bieden wordt samen gewerkt met gemeente, horeca ondernemers, marktpartijen en trendwatchers op het gebied van horeca en gastvrijheid. Hun kennis en informatie vormt een divers en uitgebreid programma en een interactief evenement.

 • 10.00 - 10.15 uur: Openingswoord door Milo Berlijn.
 • 10.15 - 10.45: Rondetafelgesprek met beleidsmakers onder leiding van Milo Berlijn.
  Thema Economisch klimaat/samenwerking/vergunningen, beleid en bestemmingsplan; o.a. Wethouder Pieter Dijkman, Ger Welbers en Koninklijke Horeca Nederland.
 • 10.45 - 11.15 uur: Presentatie Wouter Verkerk - De toekomst van de horecabranche.
 • 11.15 - 11.45 uur: Rondetafelgesprek met toeleveranciers onder leiding van Milo Berlijn.
  Thema de toekomst van de horecabranche voor de komende 2 jaar en de omgang van de horeca over de heropening. Met o.a. Sligro, Frsh072 en Heineken.
 • 12.00 - 12.30 uur: Pauze.
 • 12.30 - 13.40 uur: Workshops.
  Workshop 1: Werven en opleiden. Hoe maken we van Alkmaar dé horecaopleider van Nederland en verbeteren we de kwaliteit van onze medewerkers.
  Workshop 2: Alkmaar Marketing. Trends en verwachtingen voor Alkmaar. Hoe kunnen we dit met elkaar gaan oppakken.
 • 13.40 - 13.45 uur: Evaluatie. Samenstellen actielijst en verdeling taken.
 • 13.45 - 14.00 uur: Uitreiking gouden pollepel. De meest innovatieve & creatieve horecaondernemer uit de regio,
 • 14.00 uur: Afsluiting & dankwoord

Er zijn nog online tickets beschikbaar via https://www.horecasymposium.nl. Wanneer de maatregelen het toelaten hopen we ook fysieke tickets te kunnen delen.

Voor meer informatie mail naar: info@horecasymposium.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens