We zitten allen in een onvoorstelbare tijd met de meest forse uitdaging die we als branchegenoten ooit hebben gekend. Genoeg om over bij te praten. We zullen een korte update geven van de laatste stand van zaken: hoe staat het met de (steun)maatregelen, wat zijn de vooruitzichten? Hoe staat het in onze (Veiligheids)regio en onze gemeente?

We houden het kort en krachtig om vervolgens ruim de tijd te hebben elkaar informeel bij te praten, vragen te stellen en suggesties te doen. Waar liggen gezamenlijke kansen en wat kunnen we doen om die te vergroten. Als er ooit duidelijk is geweest dat gezamenlijk optreden ons allemaal helpt, dan is dat nu wel!

Wat? Horecameeting KHN Groningen
Wanneer? Maandag 6 juli 2020, 15:00 – 18:00 uur
Locatie? Best Western Plaza Groningen, Laan Corpus den Hoorn 300, Groningen

In overeenstemming met het Horecaprotocol moet er wel even worden ‘gereserveerd’. Dat doe je door een mail te sturen aan groningen@khn.nl met als onderwerp “6 juli”. Geef naast je bedrijfsnaam even aan met hoeveel personen je komt (max. 2 personen per bedrijf).

Uiteraard zorgen we voor een natje en een droogje.

Tot de 6e juli!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens