Ondanks dat er nog geen perspectief is voor opening stelt de Provincie Drenthe gratis Drenthe-dekens beschikbaar aan horecaondernemers met een terras.

Met deze dekens kunnen gasten, als de horeca weer open mag, langer warm buiten zitten op de terrassen. De provincie wil met deze actie ondernemers, ondanks de onzekere situatie, een hart onder de riem steken. Ondernemers kunnen de dekens aanvragen van 25 februari tot en met 10 maart.

Aanvragen
Ben je horecaondernemer en heb je een terras? Vraag dan nu Drenthe-dekens aan via het aanmeldformulier.
Je kunt maximaal voor de helft van je terrasstoelen dekens bestellen (bij 100 terrasstoelen dus 50 dekens). In principe geldt wie het eerst komt wie het eerst maalt. Na het indienen van de aanvraag ontvang je een bevestigingsmail.

Afhalen
De aangevraagde dekens kun je op maandag 22 of dinsdag 23 maart afhalen op één van de afhaalpunten die worden ingericht in de provincie. In de week van 15 maart ontvang je een mail met informatie over de datum, het tijdsblok en het adres van het afhaalpunt waar je de dekens kunt afhalen. De dekens zijn beschikbaar in meerdere kleuren. Je kunt ter plekke aangeven welke kleur je graag zou willen, afhankelijk van de aanwezige voorraad. Er komen afhaalpunten verspreid over de provincie om de reistijd zo kort mogelijk te houden en tijdsblokken om het uitdelen zo goed mogelijk te laten verlopen.

Vragen
Heb je vragen over deze actie, neem dan contact op met provincie Drenthe via telefoonnummer 0592-365555 of post@drenthe.nl onder vermelding van ‘Actie Drenthe-dekens’.

Subsidieregeling energiezuinig en duurzaam warm buiten zitten
Naast de actie met de gratis Drenthe-dekens kondigde de provincie eind 2020 ook de subsidieregeling ‘energiezuinig en duurzaam warm buiten zitten’ aan. Deze subsidieregeling is uitgewerkt en wordt op korte termijn, na vaststelling door Gedeputeerde Staten, opengesteld voor horecaondernemers.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens