Tijdens dit horecaoverleg wordt de terugkoppeling raadsbesluit met betrekking tot corona herstelfonds besproken, het platform 'Verenigt u' en bekijkt de gemeente waar zij jou verder mee kan helpen.

Horecaondernemers in de gemeente Eijsden-Margraten worden hierbij uitgenodigd voor de bijeenkomst met Koninklijke Horeca Nederland, een vertegenwoordiging van horecaondernemers, wethouder Jacobs en burgemeester Akkermans.

De volgende punten staan op de agenda:

  1. Terugkoppeling raadsbesluit met betrekking tot corona herstelfonds;
  2. Ken en/of gebruik je het platform “Verenigt U”?
  3. Stand van zaken: Hoe gaat het nu? Waar kan de gemeente jou mee helpen?

De bijeenkomst vindt, met inachtneming van alle coronamaatregelen, plaats op maandag 19 april aanstaande van 19.00 - 20.30 uur in de raadszaal van het Huis van de Burger van de gemeente Eijsden-Margraten, Amerikaplein 1 te Margraten.

Aanmelden

Mocht je als horecaondernemer ook bij dit overleg aanwezig willen zijn, stuur dan een e-mail naar Roger Deckers (RogerDeckers@eijsden-margraten.nl), medewerker Toerisme en Recreatie, bedrijvencontacten gemeente Eijsden-Margraten.

Graag tot ziens op 19 april aanstaande!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens