Het bestuur van KHN Horst aan de Maas en KHN Venray maken zich zorgen omtrent het werven van personeel, het behouden hiervan en en het opleiden van (toekomstige) personeelsleden.

Vragen als onderstaande houden ons bezig:

  • Hoe toekomstbestendig is mijn bedrijf als het personeelstekort in de horeca nóg groter wordt?
  • Wordt ons vakmanschap wel op de juiste manier overgedragen zodat ouders hun kinderen stimuleren om juist wél voor de horeca te kiezen.

Bijeenkomst samenwerking van horecabedrijven 6 maart

Daarom hebben wij met enkele initiatiefnemers uit de branche onze krachten gebundeld. We hebben contact gezocht met André Duijghuisen om te sparren over een toekomstbestendige samenwerking van horecabedrijven uit onze regio (Horst aan de Maas/Venray/Peel en Maas).

Uit deze gesprekken zijn enkele concepten naar voren gekomen welke we graag met jou willen bespreken.

Hiervoor is reeds een moment gekozen, namelijk maandag 6 maart aanstaande vanaf 10.00 uur. Je bent van harte welkom bij Graaf ter Horst om deze bijeenkomst bij te wonen.

Thema’s welke deze ochtend besproken zullen worden zijn onder andere;

  • Het doorgeven van onze kennis en passie.
  • Het verbinden van bedrijven in de regio.
  • Het behouden van personeel.
  • Het ontwikkelen van verkorte opleidingen.

We hopen van harte dat je -gezien het belang voor onze sector- hierbij aanwezig kunt zijn.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via horstaandemaas@khn.nl.

Vragen

Bij eventuele vragen vooraf kun je contact opnemen met Eric Jansen (Graaf ter Horst - 06 52 54 55 94), Ton Heesen (Sevewaeg - 06 51 09 45 24), André Duijghuisen (Foodlab - 06 20 60 70 60) of Wouter Hoeijmakers (Boscafe - 06 53 86 16 28).

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens