Zoals maandag tijdens de algemene ledenvergadering is gemeld hebben wij voor alle medewerkers van de gemeente Westland (889) horecavouchers verkocht.

Elk personeelslid van de gemeente krijgt 3 vouchers á € 25,00. Hierbij een afbeelding van de voucher. Dit houdt in dat de gemeente € 6.6675,00 laat besteden in de horeca van haar gemeente.

Op de voucher staat ook vermeld geen geld terug bij lager bestelbedrag dan waarde van de voucher.

Elke voucher is voorzien van een QR code. Door deze te scannen ziet men bij welke horecagelegenheden deze voucher zijn te besteden (KHN leden in Westland). hiervoor is een tijdelijke site aangemaakt achter website van De Kiem.

Besteedbaar tot 31 december

De vouchers zijn naar de wens van de gemeente tot 31 december dit jaar te besteden. In november en december zal er naar de personeelsleden van de gemeente nog een reminder uitgaan met betrekking tot deze bestedingstermijn.

Als er toch na 31 december iemand met een voucher komt om te besteden zullen wij niet moeilijk doen en kunnen jullie ze gewoon declareren bij het bestuur.

Declareren van de vouchers bij KHN Westland

Stuur een factuur naar KHN Westland/Midden Delfland: westland@khn.nl. Met daarop vermeld het aantal vouchers en de daarbij behorende unieke codes (nummer) die op de vouchers vermeld staan.

Voor vragen kun je terecht bij Ronald van Gaalen, voorzitter KHN Westland, M: 06-54 79 73 46, ronald@dekiem.nl of westland@khn.nl.

Als laatste vind je de notulen van de ALV van afgelopen maandag 28 juni jl. De notulen staan op Mijn KHN, deze is uitsluitend voor KHN-leden. Inloggen op Mijn KHN kun je met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens