Op 17 maart 2022 is er weer een hoteloverleg van KHN Amsterdam. De ideale gelegenheid om je te laten informeren over actuele zaken die relevant zijn voor jou als hotelier/manager.

Het hoteloverleg zal op locatie plaatsvinden tijdens de Independent Hotel Show in de RAI. De ideale gelegenheid om eindelijk je collega’s weer live te ontmoeten, alle relevante actuele informatie voor jouw hotel gepresenteerd te krijgen en de beurs te bezoeken, te ervaren wat nieuwe trends en ontwikkelingen zijn of een interessante lezing bij te wonen. Je mag ook een collega meenemen uit je team.

Deelname is kosteloos als je via onderstaande link de aanmelding realiseert.

Wat: Hoteloverleg KHN Amsterdam
Wanneer: 17 maart 2022
Tijd: 10.00 – 12.00 uur met aansluitend een netwerklunch tot 13.00 uur
Waar: RAI Amsterdam, Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam, Social Business Space, Hal 12 – entree C

Aanmelden
Voor aanmelden klik hier.
Na aanmelding ontvangt men in de aanmeldbevestiging een code om zich te registreren bij de Independent Hotel Show en daarmee een badge voor gratis toegang. Met deze badge is naast het hoteloverleg ook de Independent Hotel Show te bezoeken.

Meld je tijdig aan. Deadline voor registratie is woensdagmiddag 16 maart om 15.00 uur. (Vergeten aan te melden of wil je je afmelden? Stuur dan alsnog een bericht naar e.doornhegge@khn.nl )
Ook krijg je alleen via deze registratie toegang tot exclusieve programma’s en locatie van de Independent Hotel Show. De kaarten zijn ook de dag voor dit overleg, dus 16 maart al te gebruiken voor toegang tot de beurs.

Op de agenda staat o.a.:

  1. Highlights Independent Hotel;
  2. Actueel nieuws KHN Amsterdam en KHN landelijk, o.a. nieuwe CAO en arbeidsmarktmonitor gastvrijheidssector;
  3. amsterdam&partners. Presentatie van Dennis Speet, nieuwe directeur Amsterdam Convention Bureau;
  4. Meer geld voor minder, hoe regel je dat. Stef Driessen, Sector Banker Leisure ABN AMRO, gaat in op de impact van de coronacrisis en wat de vooruitzichten zijn, financierbaarheid van hotels en tips hoe je je bankrente kunt verlagen;
  5. Belastingdienst Gemeente Amsterdam geeft een toelichting over recent verzonden aanslag, correcte administratie toeristenbelasting en behandeling verzoeken voor uitstel van betaling en betalingsregelingen;
  6. Visitor Data, een update door Martijn-Gijs van den Broek over Digitaal Nachtregister;
  7. Netwerklunch.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens