Hotrec start de campagne ‘Book direct’. Met deze campagne wil de Europese belangenorganisatie voor de horeca deze zomer gasten aanmoedigen om zo veel mogelijk rechtstreeks bij een ondernemer te boeken. KHN ondersteunt deze campagne. Wil je deze campagne ook in jouw zaak zichtbaar maken? Maak dan gebruik van het promotiemateriaal.

In het voorjaar van 2020 werden hotels in Europa extreem hard getroffen. Veel hoteliers zijn teleurgesteld in het niet-adequate gedrag van online boekingsplatforms gedurende de coronacrisis. De hoge provisiekosten bleven, annuleringen werden slecht afgehandeld en het regende klachten van gasten. Voor veel ondernemers zal deze zomer dan ook belangrijk zijn om alsnog gasten naar hun zaak te trekken. De campagne ‘Book direct’ is bedoeld om ondernemers een steuntje in de rug te geven en de interactie tussen gast en hotel te stimuleren.

Hervatten toerisme

Hotrec-president Jens Zimmer Christensen: “Nu we langzaam uit de opsluitingsfase komen, zijn we verheugd dat toerisme en reizen door Europa weer voorzichtig kan worden hervat. Hoteliers zullen hun uiterste best doen om het vereiste niveau van hygiëne te garanderen. Met de campagne ‘Book direct’ roepen wij reizigers op om rechtstreeks contact op te nemen met hotels waar ze een verblijf willen boeken. Zo krijgen ze uit de eerste hand gedetailleerde informatie over het hotel en de maatregelen die het hotel heeft genomen.”

Download of bestel promotiemateriaal

Via www.book-direct-shop.eu download of bestel je promotiemateriaal om de campagne via jouw horecazaak te promoten. Denk bijvoorbeeld aan stickers, flyers en displays. Het materiaal is in verschillende talen beschikbaar.

Over Hotrec

Hotrec, de Europese belangenorganisatie voor hotels, restaurants en cafés, houdt wetgeving en beleidsvorming in de gaten en lobbyt bij het Europees Parlement en de Europese Commissie om hier invloed op uit te oefenen. Uitgangspunt hierbij is een goede concurrentiepositie voor horecaondernemers en het stimuleren van banen in gastvrijheid. De Europese belangenorganisatie voor de horeca vertegenwoordigt 43 Europese brancheorganisaties. KHN is een van die brancheorganisaties. Kijk voor meer info op www.hotrec.eu.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens