De komende periode onderzoekt Hotrec (de Europese belangenorganisatie voor hotels, restaurants en cafés) de verdeling van hotelreserveringen in 2021, met specifieke aandacht voor de rol van online boekingsplatforms. Jouw mening als hotelier is belangrijk. Laat voor 18 maart jouw stem horen en vul de enquête in!

Online boekingplatforms (OTA's), zoals Booking.com en Expedia, hebben meer dan ooit invloed op onze sector. Met deze enquête, die tegelijkertijd in 26 Europese landen wordt uitgezet, wil Hotrec de verdeling van hotelreserveringen in 2021 in kaart brengen. In de enquête wordt specifiek aandacht besteed aan de rol van OTA’s. De uitkomsten van het onderzoek helpt ons (zowel Hotrec als KHN) om onze standpunten over een eerlijke platformmarkt met een goede positie voor horecaondernemers beter bij beleidsmakers over het voetlicht te brengen.

Deel jouw ervaringen en mening!

De antwoorden van de vragenlijst zijn volledig anoniem en nooit te herleiden naar individuele hotels. Graag verzoeken wij je de vragenlijst voor 1 maart 2022 in te vullen.

<< Ga direct naar de vragenlijst >>

Over Hotrec

Hotrec, de Europese belangenorganisatie voor hotels, restaurants en cafés, houdt wetgeving en beleidsvorming in de gaten en lobbyt bij het Europees Parlement en de Europese Commissie om hier invloed op uit te oefenen. Uitgangspunt hierbij is een goede concurrentiepositie voor horecaondernemers en het stimuleren van banen in gastvrijheid. De Europese belangenorganisatie voor de horeca vertegenwoordigt 43 Europese brancheorganisaties. KHN is een van die brancheorganisaties. Kijk voor meer info op www.hotrec.eu.

Heb je vragen over de enquête? Mail ons dan via info@khn.nl en vermeld ‘Hotrec vragenlijst’ in het onderwerp.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens