Bestuur KHN Den Haag, gemeente Den Haag en de politie voeren op reguliere basis een aantal malen per jaar overleg over actuele zaken die er spelen in de Haagse horeca.

Tijdens het laatste horecaoverleg hebben wij het gehad over de zorgen rondom het in bezit zijn/gebruik hebben van mes/ steekwapens van bepaalde (jeugd) groepen in Den Haag en de mogelijke risico's voor de Haagse horeca.

Heb je als ondernemer (over)last van bepaalde doelgroepen/ hangjeugd? Belangrijkste is om laagdrempelig en via korte lijntjes contact te houden met de politie, informeer de politie in de wijk hierover. Geef bepaalde signaleringen tijdig door, vrees dat melding doen negatieve effecten heeft is niet waar maar kunnen juist verzachtend werken.
In de beoordeling vanuit de gemeente wordt meegenomen wat je voorafgaand aan het incident al gedaan hebt c.q. gemeld hebt.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens