Afgelopen weekend hebben veel mensen goed gevolg gegeven aan de oproep vooral in en om het huis te blijven. Dit is van belang om het coronavirus zo snel mogelijk te bestrijden. Helaas is het afgelopen weekend niet alles helemaal goed gegaan op het gebied van afhalen. We hebben een aantal meldingen van overheden gehad dat er toch meer dan 3 mensen bij afhaal loketten stonden. Om te voorkomen dat het afhalen niet meer wordt toegestaan, zetten we de afspraken nog een keer helder op een rij.

Zeker met het oog op de Paasdagen is het van belang dat je daar op blijft letten, anders riskeer je een sluiting. De regels:

  • Niet meer dan 3 personen in de locatie of aan het afhaalloket
  • Minimaal 1,5 meter afstand aanhouden
  • Niet consumeren ter plaatse maar meenemen

Zorg er ook voor dat mensen die wachten op hun bestelling voldoende afstand bewaren. En voorkom dat men op (het afgesloten) terras plaatsneemt. Als we ons goed aan de regels houden, is er ook geen reden voor de Veiligheidsregio’s de noodverordeningen aan te passen en kunnen we de gasten blijven voorzien van een heerlijke afhaalmaaltijd.

Houd voor de meest actuele informatie rond afhalen en bezorgen khn.nl/corona in de gaten.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens