Ondernemers met Netcongestie problemen in Noord-Holland, kunnen gebruik maken van zogenaamde Fiksers.

Je hoort de term steeds vaker: Netcongestie.

Het betekent letterlijk: file op het elektriciteitsnet. Het treedt op als de volledige capaciteit van het net is bereikt. Netbeheerders kunnen hierdoor niet meer altijd de groeiende vraag naar stroom blijven leveren. De infrastructuur van het elektriciteitsnet is door de versnelde energietransitie verouderd.

Ondernemers met Netcongestie problemen in Noord-Holland, kunnen gebruik maken van zogenaamde Fiksers. Dit zijn adviseurs die kunnen helpen met slimme netoplossingen.

Om in aanmerking te komen voor de inzet van een Fikser moet er sprake zijn van netcongestie, wat het uitbreiden, verduurzamen of vestigen in de weg staat.

Voor meer informatie en contactgegevens kijk hier Fiksers helpen en begeleiden bedrijven bij netcongestie. – energieregio Noord-Holland (energieregionh.nl).

Daarnaast biedt onze partner COMCAM aan om mee te denken met ondernemers en waar mogelijk advies te geven. Dit is altijd maatwerk en afhankelijk van de locatie, wensen en mogelijkheden ter plaatse.

Op onze pagina Netcongestie: wat als je geen zwaardere netaansluiting krijgt? Lees je hier ook meer over.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens