Wil jij jouw horecamedewerkers praktische vaardigheden leren die nodig zijn om het ‘hands on’ keukenwerk (beter) te kunnen uitvoeren?

Begrijpelijk, want de vraag naar goed opgeleide koks is groter dan ooit. Tijdens deze opleiding leren deelnemers in 12 dagdelen in 12 weken onder andere hoe je een goede voorbereiding in de keuken maakt en hoe je gerechten bereidt en afwerkt. Deelnemers sluiten de opleiding af met een praktijkexamen en ontvangen een erkend mbo-certificaat.

Inhoud

Jouw medewerkers gaan tijdens deze opleiding vooral aan de slag met de praktijk, maar krijgen ook ondersteunende theorie. Alle lessen vinden plaats in de moderne keuken van het Koning Willem I College. Dit, en nog veel meer, leren de deelnemers:

  • een goede voorbereiding maken in de keuken (mise-en-place)
  • gerechten en componenten bereiden
  • gerechten afwerken voor uitgifte
  • werkruimtes, gereedschappen en machines schoonhouden volgens de HACCP-standaard
  • producten ontvangen, controleren en opslaan.

Voor wie?

Run jij een horecaonderneming en wil jij investeren in nieuw personeel of juist het bestaande team professionaliseren? Met deze opleiding leren jouw medewerkers alles over het reilen en zeilen in de keuken. Ook hebben zij de mogelijkheid om daarna door te stromen naar een koks- of horecaopleiding in het mbo. Deze opleiding is geschikt voor medewerkers met relevante keukenervaring of een mbo-opleiding niveau 1.

Resultaat

Na het afronden van deze opleiding hebben jouw medewerkers de kneepjes en finesses van het koks-vak geleerd en ontvangen zij een erkend mbo-certificaat C0021 ‘Koken in de horeca’. Zo heb je meer kwaliteit in huis en kunnen medewerkers breder ingezet worden. Na afronding kunnen medewerkers ook doorstromen naar een vervolgopleiding. Dat zorgt voor duurzame inzetbaarheid én extra binding met jouw onderneming.

Meer informatie, kosten en aanmelden

Voor meer informatie zie deze flyer op kijk op: Koken in de horeca | Bedrijfsopleidingen | Koning Willem I College (kw1c.nl)


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens