Wil jij jouw horecamedewerkers praktische vaardigheden leren die nodig zijn om het ‘hands on’ keukenwerk (beter) te kunnen uitvoeren?
Begrijpelijk, want de vraag naar goed opgeleide koks is groter dan ooit. Tijdens deze opleiding leren deelnemers in 12 dagdelen in 12 weken onder andere hoe je een goede voorbereiding in de keuken maakt en hoe je gerechten bereidt en afwerkt. Deelnemers sluiten de opleiding af met een praktijkexamen en ontvangen een erkend mbo-certificaat.
Inhoud
Jouw medewerkers gaan tijdens deze opleiding vooral aan de slag met de praktijk, maar krijgen ook ondersteunende theorie. Alle lessen vinden plaats in de moderne keuken van het Koning Willem I College. Dit, en nog veel meer, leren de deelnemers:
Voor wie?
Run jij een horecaonderneming en wil jij investeren in nieuw personeel of juist het bestaande team professionaliseren? Met deze opleiding leren jouw medewerkers alles over het reilen en zeilen in de keuken. Ook hebben zij de mogelijkheid om daarna door te stromen naar een koks- of horecaopleiding in het mbo. Deze opleiding is geschikt voor medewerkers met relevante keukenervaring of een mbo-opleiding niveau 1.
Resultaat
Na het afronden van deze opleiding hebben jouw medewerkers de kneepjes en finesses van het koks-vak geleerd en ontvangen zij een erkend mbo-certificaat C0021 ‘Koken in de horeca’. Zo heb je meer kwaliteit in huis en kunnen medewerkers breder ingezet worden. Na afronding kunnen medewerkers ook doorstromen naar een vervolgopleiding. Dat zorgt voor duurzame inzetbaarheid én extra binding met jouw onderneming.
Meer informatie, kosten en aanmelden
Voor meer informatie zie deze flyer op kijk op: Koken in de horeca | Bedrijfsopleidingen | Koning Willem I College (kw1c.nl)