Veel restaurants hebben naast een uitgebreide kaart voor volwassenen ook speciale aandacht voor kinderen. Zou het niet mooi zijn als het wachten op dat lekkere eten ook wat leuker werd? Dat kan nu met de placemats van Keimpe de Krokodil.

Afûk heeft het bestuur van regio Fryslân gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Bêste ûndernimmer,

Veel restaurants hebben naast een uitgebreide kaart voor volwassenen ook speciale aandacht voor (jonge) kinderen. De gerechten van de kindermenu’s zijn meer toegespitst op de smaak en voorkeur van (jonge) kinderen. Zou het niet mooi zijn als het wachten op dat lekkere eten ook wat leuker werd? Dat kan nu met de placemats van Keimpe de Krokodil. Deze bieden allerlei (meer)talige spelletjes en helpen kinderen (en hun ouders) om het wachten een stuk plezieriger en gezelliger te maken. Horecabedrijven kunnen de placemats en boekjes vanaf nu bestellen via www.keimpe.frl.

Over de placemats

Allerlei meertalige spelletjes zorgen ervoor dat wachten plezieriger wordt. De placemats zijn volledig Friestalig of meertalig (Fries in combinatie met een van de streektalen). Tegelijkertijd biedt de placemat hulp met 'Hoe zeg ik het in het Fries?', zodat ook anderstalige gasten toch in het Fries kunnen bestellen en dat brengt natuurlijk veel pret en gezelligheid aan tafel.

Over het leesboekje iis foar Eef

Aan het eind van hun bezoek aan het restaurant krijgen de jonge gasten ook nog een leesboekje mee naar huis: iis foar Eef. In het boekje maken lezers kort kennis met meertalig Fryslân. Daarna begint het avontuur voor Eef en haar vrienden.

Meertalig Fryslân

Met Keimpe op reis laten we (jonge) gasten kennismaken met meertalig Fryslân. Daarom worden de spelletjes en verhaaltjes altijd in het Fries aangeboden en in de betreffende regio’s/steden ook nog in de eigen taalvariatie (Bildts, Dokkumers en Franekers). Vanzelfsprekend worden gasten die deze talen (nog) niet machtig zijn goed bij de hand genomen in het Nederlands en Engels. Zo zijn de producten aansprekend voor mensen die het Fries of de streektaal spreken, maar ook heel interessant voor bijvoorbeeld toeristen van buiten de provincie die niet bekend zijn met de talen.

Prijzen

De pakketsjes kinne wy leverje tsjin in lege kostpriis sa as hjirûnder beskreaun:

  • 100 x in pakket fan in placemat en in boekje: € 90,-*
  • 250 x in pakket fan in placemat en in boekje: € 212,50*
  • 500 x in pakket fan in placemat en in boekje: € 400,-*
  • 1.000 x in pakket fan in placemat en in boekje: € 750,-*

* De prizen binne eksklusyf 21% btw, mar ynklusyf besoarchkosten.

Mei tank oan de gemeenten Achtkarspelen, Noardeast-Fryslân, Waadhoeke en Tytsjerksteradiel kinne wy jo de produkten mei in koarting fan 50% oanbiede.

Meer over Keimpe de Krokodil of direct bestellen

Meer weten over Keimpe of direct placemats en boekjes bestellen voor jouw bedrijf? Bekijk de flyer of kijk op www.keimpe.frl. Bestellen kan het hele jaar door, maar voor een flotte levering is 4 juli de uiterste datum. Levering vindt dan plaats in week 28 (11-17 juli).

Mei freonlike groetnis,

Fokke Jagersma
Projektkoördinator Afûk
058-234 3072 / 06-1032 4820

Oanwêzich op moandei, tiisdei, woansdei en tongersdeitemoarn.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens