Afgelopen week bereikte ons het bericht dat op 9 november 2021 Gradus van Nieuwkuyk is overleden. Hij werd 89 jaar. Gradus van Nieuwkuyk was erelid van KHN en oud-directeur van hotel Casa 400 in Amsterdam.

Met het overlijden van Gradus van Nieuwkuyk verliest KHN een aimabel erelid. Tot op hoge leeftijd toonde Gradus zijn betrokkenheid bij de vereniging en kwamen we hem nog regelmatig tegen op KHN evenementen: altijd geïnteresseerd in de mensen met wie hij sprak, en open voor nieuwe ontwikkelingen in de vereniging.

Charisma

In de jaren 80 en 90 was Gradus cao-onderhandelaar en zelfs een tijd delegatieleider namens werkgevers horeca. Daarbij toonde hij zich een kundig diplomaat met door zijn charisma en natuurlijk gezag een groot verbindend vermogen. Hij was sterk in het polderen, maar trok ook heel duidelijk een streep als dat in het belang van de bedrijfstak was. Hij was betrouwbaar en bezat een sterk moreel kompas.

In zijn jonge jaren was Gradus van Nieuwkuyk oprichter van de studentenvereniging van de Hoge Hotelschool Den Haag en later jarenlang voorzitter van de V.O.L.

KHN wenst zijn familie veel sterkte toe!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens