Op vrijdag 31 maart 2023 overleed Paul Borghuis. Hij is 78 jaar geworden.

Paul was een markante horecaman in Twente en uitbater van verschillende toonaangevende horecaconcepten in Oldenzaal, Hengelo en Enschede. Ook bestuurlijk was hij actief voor onder andere Koninklijke Horeca Nederland (KHN). In eerste instantie voor de landelijke sectie Discotheek- en Zaalbedrijven en later ook als bestuurder vele jaren voor de afdeling Oldenzaal, regio en afgevaardigde in de Kamer van Koophandel.

Paul stond aan de basis van twaalf horecazaken in Oldenzaal, waarvan de Trio Club en Jumbo Dancing de beroemdste waren. Hij had voorts drie zaken in Hengelo en één in Enschede. Het was ook bijzonder om te ervaren hoe hij zijn dochter Barbara heeft begeleid om haar het mooie en succesvolle concept Molly Malone in Enschede liet ontwikkelen. In de jaren 80 wist hij megagrote artiesten uit onder andere de USA naar Jumbo Dancing te halen en gaf daarmee zijn dancing landelijke bekendheid.

Dat ontging KHN niet en maakte dat we hem graag hebben ingezet voor landelijke lobby voor de sector discotheek- en zaalbedrijven. Hij was een voorbeeld en inspiratie voor veel collega's. Paul was bevlogen, kritisch, maar altijd constructief.

Ook in zijn latere jaren was hij nog steeds een veel geziene gast die samen met andere oud bekenden uit KHN besturen onze bijeenkomsten bezocht en ook daar zeer geïnteresseerd was in de nieuwe generaties, trends en ontwikkelingen. Paul bleef jong van geest en zeer betrokken bij KHN. Hij was loyaal en liet altijd een grote indruk achter waar hij kwam. Wij zijn hem dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft betekend.

Namens alle KHN-leden, het landelijk bestuur, bestuur KHN Oldenzaal, medewerkers en oud-medewerkers van KHN wensen wij zijn familie en vrienden veel sterkte toe met dit verlies.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens