Op 16 en 17 maart 2022 vindt voor de tweede keer de Independent Hotel Show Amsterdam plaats in de RAI Amsterdam.

Het evenement, dat al sinds 2012 in Londen wordt georganiseerd, richt zich op de onafhankelijke hotelier, in het bijzonder de eigenaren van boetiek- en luxehotels.

Programma

Tijdens de Independent Hotel Show presenteert een zorgvuldig geselecteerde groep van 200 leveranciers de nieuwste hotelproducten en -diensten. Van high-end design tot in-room F&B solutions.
In The Concept Lab worden de belangrijkste hoteltrends getoond.
Er is een programma met 25 seminars. Tijdens de lezingen worden de uiteenlopende, actuele thema’s binnen de hotellerie behandeld, o.a.

  • Door het sleutelgat; hoe goed ken je je gasten;
  • Hotelinvesteringsprogramma;
  • Bouwen aan een duurzame bedrijfsstrategie;
  • Recuitment & Retention: het oplossen van de personeelscrisis

Het volledige lezingenprogramma vind je hier.

De Independent Hotel Show is erop gericht om de hotelier te inspireren en te informeren hoe hij zijn bedrijf én de gastbeleving kan optimaliseren. Tijdens het evenement is er ook volop de gelegenheid om te netwerken in de Social Business Space.

KHN Amsterdam hoteloverleg op 17 maart

De Independent Hotel Show heeft een ruimte beschikbaar gesteld voor het KHN Amsterdam hoteloverleg dat zal plaatsvinden op donderdag 17 maart. Hoteliers die het KHN hoteloverleg bijwonen kunnen met een gratis voucher ook de Independent Hotel Show bezoeken.

De uitnodiging voor het hoteloverleg, met aanmeldlink en info over de gratis voucher, zal binnenkort in een aparte mail aan de hoteliers verstuurd worden. Voor meer informatie over de Independent Hotel Show zie hier.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens