Tot 10 september 2020 ligt de concept-handleiding voor bijzondere wetten van de Gemeente Weert ter inzage.

Hierin wordt onder meer het horecabeleid voor de komende jaren vastgelegd. Deze concept handleiding is te raadplegen via https://www.weert.nl/handleidingbijzonderewetten

In samenwerking met de gemeente Weert organiseren we op donderdag 10 september van 10.00 tot 12.00 uur bij de Weerter Bazaar een informatiebijeenkomst over deze concept handleiding en wij nodigen jullie bij deze dan ook van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. .

Deze informatiebijeenkomst combineren we met een korte ledenvergadering. De ledenvergadering stond aanvankelijk gepland in het voorjaar van 2020, maar is vanwege de COVID-19 problematiek niet doorgegaan. De agenda voor deze ledenvergadering ontvangen jullie uiterlijk 2 weken voor de bijeenkomst.

In verband met de vakantieperiode is het helaas niet mogelijk om de informatiebijeenkomst eerder te houden, maar we zullen als bestuur van KHN afdeling Weert in ieder geval alvast een pro forma zienswijze indienen mbt deze concept handleiding zodat we formeel binnen de gestelde termijn reageren.

Conform afspraak met de gemeente dienen we dan na de informatiebijeenkomst op 10 september de definitieve zienswijze in. Op deze wijze kunnen we mogelijke vragen en/of opmerkingen van jullie zijde tijdens deze bijeenkomst ook nog in de zienswijze meenemen.

Uiteraard staat het jullie vrij om individueel ook een zienswijze bij de gemeente over deze handleiding in te dienen. Doe dit dan in ieder geval voor 10 september.

Wij vertrouwen er op dat we jullie op deze wijze voorlopig correct geïnformeerd hebben.

Reserveer 10 september van 10.00 tot 12.00 uur alvast in je agenda en dan wensen we jullie voor nu nog een gezonde en drukke zomerperiode toe.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens