Op woensdag 22 maart organiseert Citymarketing Velsen een inspiratietour voor marketing- en frontofficemedewerkers van het toeristisch bedrijfsleven. De tour is bedoeld voor professionals die verantwoordelijk zijn voor het informeren van bezoekers en gasten over de parels van Velsen.

De inspiratietour, die van 13.00 tot 17.30 uur duurt, wordt afgesloten in het BUKO Stadion van Telstar waar het toeristisch en evenementenseizoen feestelijk wordt geopend.

Programma
We houden het programma nog zoveel mogelijk een verrassing. We verwachten de medewerkers in ieder geval om 13.00 uur bij het BUKO Stadion van Telstar waar ze kunnen parkeren. Van daaruit gaan we met een bus op pad en langs een aantal parels van Velsen. Ook staan er een aantal leuke activiteiten op het programma. Om 17.30 uur zijn we weer terug bij de parkeerplaats en kan je nog aansluiten bij de borrel van de evenemententop bij Telstar.

Aanmelden
Aanmelden (met maximaal 4 medewerkers) kan via campagne@ijmuiden.nl. Deelname is gratis.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens