Door allerlei gesprekken van KHN en andere betrokken partners is het touringcarverbod in fases vertraagd ingevoerd. Een eerste touringcarverbod in het centrum is al ingegaan en de gemeente gaat dit verder uitbreiden.

Het college van Amsterdam geeft het beleidsvoornemen Agenda Touringcar 2020 - 2025 nu vrij voor inspraak. Met de inspraakprocedure willen ze de branche, bewoners en andere belanghebbenden de mogelijkheid bieden om een zienswijze in te dienen.

Inspraakperiode
De inspraakperiode loopt vanaf woensdag 9 oktober tot en met dinsdag 19 november 2019. In deze periode kan iedereen zijn of haar zienswijze indienen.

Wij denken dat het niet langer tegen te houden is. Mocht je onoverkomelijke bezwaren hebben, dien dan een zienswijze bij de gemeente in en deel die ook met ons. We kunnen je eventueel helpen bij het indienen van een zienswijze. Neem dan contact op met regiomanager Eveline Doornhegge, e.doornhegge@khn.nl / 06 51 49 07 09.

Via deze link kom je bij het bestand en om bijlagen te downloaden.

Meer informatie
Kijk hier voor meer informatie over de procedure en de inspraakversie van de Agenda Touringcar 2020 – 2025. Contactpersoon van de gemeente is Tom Groot, Beleidsadviseur Verkeer en Openbare Ruimte - bereikbaar via telefoonnummer 06 22 85 32 19.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens