Het peloton wordt graag aangevuld met sportieve ondernemers werkzaam binnen Horeca en Toerisme. De Tour Culinair organiseert drie activiteiten per jaar waar fietsen en culinair genieten bij elkaar komen.

Sportief én zakelijk rendement
Met 40 jaar is Tour Culinair een van de oudste en bekendste netwerkplatforms in de horeca. De leden van Tour Culinair zijn beslissers in de gastvrijheidsbranche, die elkaar al fietsend inspireren. Volgens voorzitter Richard Francke, in het dagelijks leven directeur van de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam, is sporten cruciaal voor ondernemers om binnen het eigen bedrijf tot goede prestaties te komen. ‘Sporten en ondernemen zijn in mijn ogen onlosmakelijk met elkaar verbonden, zeker in onze hectische bedrijfstak. In dit vak moet je lichamelijk en geestelijk fit zijn’. Een ander belangrijk doel van de Tour Culinair is het uitwisselen van kennis. Francke: ‘Wij zijn een fietsende studieclub. Ondernemers nemen dagelijks talloze beslissingen: over investeringen, personeel, overnames, financiering, contracten, noem maar op. En dan hebben ze ook nog eens te maken met ingewikkelde regelgeving. Het helpt ontzettend als je hoort hoe een ander het doet. Een ritje op de fiets kan je zomaar een paar duizend euro opleveren’.

Tour Culinair iets voor jou?
De activiteiten van Tour Culinair zijn een voorjaarsklassieker, een 2- of 3-daags wielerevenement in binnen- of buitenland waarbij ongeveer 130 kilometer per dag gefietst wordt is en een najaarsklassieker. Zondag 16 april aanstaande kun je als introducé deelnemen tijdens de voorjaarsklassieker. Start en eindpunt is Kasteel Maurick in Vught. Interesse in deelname aan Tour Culinair? Kijk op www.tourculinair.nl en/of stuur een mail aan r.francke@igc.nl en fiets mee!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens