Op 1 september 2019 haalt KPN de stekker uit ISDN. Een kwart van de ondernemingen belt nog via deze verouderde techniek. Maakt jouw bedrijf er nog gebruik van? Dan wordt het tijd om over te stappen op vaste telefonie over het internet (VoiP). Dat is professioneler en vaak voordeliger. En overstappen is met KHN Telecom een fluitje van een cent. Regel nog deze zomer je overstap en blijf bereikbaar voor jouw gasten en medewerkers.

Hoe kom ik erachter of ik ISDN heb?

Ongeveer 25% van de bedrijven in Nederland maakt nog gebruik van ISDN, terwijl ze dat zelf niet altijd weten. Twijfel je of je nog ISDN hebt, neem dan contact op met jouw provider en vraag welke aansluiting je hebt.

Het goedkopere alternatief voor ISDN: VoIP

Maakt jouw bedrijf nog gebruik van ISDN? Dan stap je over op VoIP: Voice over IP. Of in het Nederlands: Spraak over Internet. Het goede nieuws is dat bellen met VoIP meestal goedkoper is dan ISDN. Je kunt tot 20% besparen op de belkosten. Wij hebben de voordelen van VoIP, het overstapproces en de kosten voor je op een rij gezet.

Regel de overstap deze zomer

Gemiddeld duurt het 4 tot 8 weken – afhankelijk van het pakket - om volledig over te stappen naar VoIP. Zorg dus dat je de overstap op tijd regelt om problemen te voorkomen. Doe je dat niet, dan ben je vanaf september mogelijk niet meer telefonisch bereikbaar.

Stap over met 15% ledenkorting

Met vaste telefonie van KHN Telecom bel je over het internet via het betrouwbare netwerk van KPN. Als lid van KHN ontvang je 15% ledenkorting op alle pakketten. Bel meteen met een van de telecomadviseurs: 0348 49 50 60 en we regelen de overstap voor je met een helder overstapplan. Heb je nu geen tijd?
Maak een belafspraak via www.khntelecom.nl/vaste-telefonie en we bellen je op het moment dat het jou uitkomt.

KHN Telecom wordt uitgevoerd door sTN Dienstencentrum.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens