Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is trots op Appartementenhotel Puck in Buitenkaag dat al 40 jaar lang lid is van de grootste branchevereniging van de horeca.

Het horecabedrijf Puck bestaat al sinds 1910. De huidige eigenaar Jacques Vrolijk staat sinds 1980 aan het roer. Kersverse voorzitter John Nieuwland van KHN Haarlemmermeer overhandigde aan de eigenaren een oorkonde en een mooie bos bloemen.

Jacques Vrolijk startte in 1980 Restaurant Puck bij de Kaag en het restaurant was meteen erg succesvol. In 2002 besloten Jacques en Nanny om appartementen op hun terrein te bouwen voor het verblijf van expats, mensen die tussen twee huizen huisvesting nodig hebben of mensen die voor een langere termijn op zoek zijn naar onderdak. Een goede zet, en Jacques en Nanny besloten in 2006 om hun restaurant te verhuren aan andere ondernemers.

Volledig ingerichte appartementen en maisonnettes
Een belangrijke relatie van Appartementenhotel Puck is een jachtbouwer uit de omgeving welke gespecialiseerde vakmensen en ook crews van grote jachten onderbrengt. Inmiddels zijn er 12 volledig ingerichte appartementen en maisonnettes beschikbaar.

Jacques Vrolijk: “Als horecaondernemer is het belangrijk om je hoofd koel te houden en altijd bovenop de dagelijkse gang van zaken in je bedrijf te blijven zitten, vriendelijk te zijn en te blijven.”

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens