Donderdag 11 mei steken we de handen uit de mouwen. KHN Drechtsteden, het ROC da Vinci en de arbeidsmarktregio Drechtsteden organiseren een Job Event in de gemeente Dordrecht.

Je ontmoet MBO-studenten, zij-instromers en werkzoekenden. Jij als ondernemer kan je bedrijf onder de aandacht brengen, uitleg geven over de werkzaamheden en mogelijkheden.

Ontdek hoe je kunt opleiden in samenwerking met het ROC da Vinci en de arbeidsregio Drechtsteden. Met de komst van MBO-certificaten is het mogelijk om in een korte tijd nieuwe instromende horecamedewerkers klaar te stomen voor het werken in de horeca. Ben je geen leerbedrijf, maar wil je dit wel worden? Ook dan kun je deelnemen.

Meld je aan, want we hebben jou nodig om onze sector onder de aandacht te brengen! Ook wanneer je niet aanwezig kunt zijn op deze datum maar wel interesse hebt kun je dit doorgeven via onderstaand mailadres.

Meer informatie en aanmelden: Marlies Cirkel (contactpersoon Koninklijke Horeca Nederland) E: m.cirkel@khn.nl.

Wanneer: 11 mei 2023
Tijd: 15.00-17.00 uur
Waar: Maakhallen Werk in Zicht, tegenover de Duurzaamheidsfabriek op locatie Leerpark

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens